Бързо хранене

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Бързо хранене

Мнениеот Kyojin » 10 Юли 2019, 00:10

Здравейте! Омръзна ми да работя за някой и поради това реших да започна свой бизнес. Всъщност съм почти готов. Остана да купя само още няколко уреда, но парите ми свършиха. Реших да тегля едно бързо кредитче. Досега не съм теглил пари и не знам как става. Можете ли да ми помогнете малко, а и да ми препоръчате от къде да изтегля парите? Ще съм ви наистина много благодарен!
Аватар
Kyojin
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Бързо хранене

Мнениеот BandiTa » 10 Юли 2019, 01:26

И аз така направих преди 2 години и това беше най-доброто ми решение - да напусна и да развия собствен бизнес. Тогава и аз нямах финансовата възможност и теглих бързи кредити от cashcredit.bg. Условията им са много добри, а най-хубавото е, че те одобряват за минути. Влез и разгледай сайта за повече инфо.
BandiTa
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Kyojin » 10 Юли 2019, 06:26

Условията им наистина са много добри! Въобще няма да се бавя. Тегля днес парите, довършвам ремонта и отварям! Благодаря ти много!
Аватар
Kyojin
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Бойчева » 27 Авг 2019, 22:33

Здравейте, мога да ви консултирам как да устроите обекта и да разработя документацията необходима за регистрация на достъпна цена. Ако Ви интересува обадете се на тел. 0988 357 062- Валя Бойчева
Бойчева
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес