Страница 1 от 1

Атракционно-панорамно влакче

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 17:33
от VES_VENI
Здравейте; интересувам се от идеята за панорамно влакче за летния сезон по морето.Мястото и маршрута е вече набелязан но немога да открия информация от къде мога да наема или закупя -втора ръка такова. Моля за информация :)

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 20:44
от Petkov
Ами по-добре и не търси. Абе вие хора като че ли падате от луната. Един приятел миналата година отнесе машина за сладолед на Слънчев бряг и след първия ден на плажа на втория бяха дошли и му казали да плаща 10000лв на месец наем. Ти представяш ли си като дойдат за влакчето да ти кажат плащай.(а между другото съм чувал че такситата плащат по 20000)

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 22:21
от Petkov
а и това че си си харесал/а маршрут не значи че от общината ще го одобрят. или ти какво си мислиш че си харесваш един маршрут и потегляш да изкарваш пари??? Има много работи и доументи преди това, а влакчето е най-лесно отиваш в Германия и търсиш и намираш.

МнениеПубликувано: 21 Мар 2008, 23:45
от icelemon
Мисля да подкрепя Petkov. Едно е че наемът наистина ще бъде висок, другото гадно нещо е конкуренцията с която може да си имаш доста проблеми! Иначе като идея е добра но не и в България, поне за сега! Но най добре се пинтерисувай за цени на влакчето, за наемът и вземи си направи някаква сметка дали си заслужава. А 10к за машина за сладолед на плажа е невероятно :? Е как ще се развива после бизнеса в България :!:

МнениеПубликувано: 22 Мар 2008, 18:37
от Petkov
Ами то за това се казва борци и тем подобни. Те изкаржат пари без да работят и като се замислиш като доидат 7-8 човека и ти кажат плащай или си ходи и ти какво правиш? ТОВА Е БЪЛГАРИЯ- ДЪРЖАВАТА НА ХАОСА!!!