Рекламно студио

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Рекламно студио

Мнениеот knopsi » 31 Мар 2008, 16:01

Моя позната ми предлага офис на центъра на Пловдив за символична сума. Наистина стаята не е голяма около 12 кв.м но местото е много добро. Идеята ми е за студио за реклама и WEB design но не знам дали пазара не е пренаситен и дали има ниша за начинаеща фирма. Другият ми проблем е ,че познанията ми за компютрите са по скоро за хардуер,OS,мрежи а не в областа на web и графика. Плащането на заплата в началото ще е невъзможно дали си заслужава да се търси човек с който евентуално да се разбереме за някав процент за свършена
работа. Изобщо как ви се струва като идея
knopsi
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 31 Мар 2008, 16:17

Здравей knopsi! Добре дошъл/дошла на форума! :D

Няма лоши идеи - има лоша реализация. :D Фактът, че имаш помещение за офис още не значи, че можеш да направиш добър бизнес. Това, което ми прави впечатление, че искаш да се захванеш с бизнес, който не разбираш достатъчно добре.

Мисля, че не е проблем да намериш уеб-дизайнери, с които да работиш. Но, трябва да имаш предвид, че програмите за дизайн са доста скъпички, а не ми изглежда, че веднага ще можеш да печелиш достатъчно добре.

Иначе - идеята е добра. Няма значение, че има конкуренция. Всеки може да си намери собствена ниша на пазара.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Стартиране на собствен бизнес