Как да започенем успешен бизнес в Интернет

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Блажени са вярващите

Мнениеот apostol » 18 Май 2008, 02:16

Блажени са вярващите... Аз нямам никакво намерение да ви лишавам от вашата вяра. Напротив, препоръчвам ви от все сърце и с чиста съвест да вярвате в себе си! Да разчитате ЕДИНСТВЕНО И САМО НА СЕБЕ СИ!

Пожелавам на всички вас шеметни кариери, много пари и слава и изобщо- всичко най, най. най!

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Простотия до шия

Мнениеот apostol » 31 Юли 2008, 09:07

Пак се изказа гениалният Клуни! Бачкай си трайко бе, моето момче. Излагаш се!

Единственото нещо, което можеш да купиш в Google, са рекламни карета, които се появяват на първа страница. Класация НЕ МОЖЕШ да си купиш.

Ама защо ли се занимавам с този льольо?! Знайно е, че орелът не лови мухи. Айде, мека ви глава, умници ! Правете кариера. С тази простотия и простащина ще я направите на куково лято!

Апостол Апостолов

www.LudiPari.com
apostol
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот чичо Страшко » 31 Юли 2008, 11:54

Apostol, съгласен съм с Luminosa че вече ставате смешен и жалък. И ако "2 бона" на месец са вашия критерий за богатство и успешна кариера, значи съм "успял" защото получавам доста над "2 бона" на месец. А и съм си заслужил правото да не се съобразявам с някакви псевдо интернет бизнесмени. Между другото наистина е по-добре да спрем с тази дискусия кой е успял и кой не е, този сайт е за обмяна на опит, идеи...
чичо Страшко
Нов
Нов

Мнениеот Дзънев » 06 Дек 2008, 22:47

Немога да се сдържа! Господин Апостолов, "гуру" наш. Преди малко мислех да пиша в друга тема, но видях, че тук се е заформила дискусията по този повод.

Първото което разбрах за вас е че имате самочувствие до небето. Вие сте повече от всички земни хора, милионера, всевишния, богатия. Който си мисли, че с 2 "бона" е богат евала му правя. Ако това Ви е стандарта за богатство, Вие сте малко над средностатистическия българин. Вие не сте нищо повече от един псевдо автор, живеещ в собствен свят.
Омръзнало ми е от безплатните Ви реклами из сайта. В условията на сайта си пише Пряка реклама е позволена само в частта "Обяви" и "Кариера - Посреднически фирми". Там е мястото да рекламирате себе си. Скритата реклама на друго място във форума ще бъде изтривана. Незнам какъв е повода администраторите все още да ви търпят.

Сигурен съм, че във форума изнервяте почти всеки втори потребител със "божествените" си и интелигентни материали. На всичкото отгоре, ако някой ви каже нещо с което не сте съгласен сте готов да ухапете като отровна змия, да се борите със зъби и нокти за да постигнете вашето!
Сега от Вас очаквам редица обиди по мой адрес!
Дзънев
Нов
Нов

Мнениеот vlavel » 08 Дек 2008, 12:16

Rado_82 написа:Това с плащането наистина е голям проблем.

Rado, един от добрите начини за плащане в интернет е чрез e ePay. Вече са много хората, които го използват. Аз го ползвам както за изпращане, така и за получаване на суми, при това всичко е много лесно и удобно.
<i>Владимир Величков,
водещ курс по Адаптиращ мениджмънт и лидерство</i>
Аватар
vlavel
Нов
Нов

Мнениеот _bioHAZArd_ » 08 Дек 2008, 15:30

_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 08 Дек 2008, 15:57

_bioHAZArd_, тази препратка, май, ще я махнем. :lol:

(Добре, че поне не си публикувал "Чудните речи получени от Апостол Апостолов". :D )
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот _bioHAZArd_ » 08 Дек 2008, 16:10

Нямам против да я махнете :) Това просто е вторият резултат в Гугъл за Апостол Апостолов....
_bioHAZArd_
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 08 Дек 2008, 16:12

_bioHAZArd_ написа:Нямам против да я махнете :) Това просто е вторият резултат в Гугъл за Апостол Апостолов....

Препратката не е лоша, но не точно тук й е мястото. :)
(доста се позабавлявах :) )
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Предишна

Назад към Стартиране на собствен бизнес