Няколко въпроса за интернет магазин

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Няколко въпроса за интернет магазин

Мнениеот petrovv » 22 Апр 2008, 14:31

Здравейте на всички.Искам да задам няколко въпроса относно създаване,подръжка,работа и начини на плащане в такъв вид магазин.Нужно ми е професионално мнение на хора ,които имат или знаят какво трябва за пускането на магазина.Ето няколко въпроса:
1.Колко струва подръжката на един такъв магазин?
2.С кого трябва да се свържа за уточняване на детайлите по пускането на магазина?/банки,фирми за бърза доставка на стоките,други системи за плащане,и т.н/
3.Трябва ли да имаш фирма ,за да имаш такъв магазин?
4.Как да следя постъпленията си от сайта?
Ще бъда благодарен на всички ,които могат да отговорят на въпросите/сигурно има доста неща ,които съм пропуснал да питам/.а също и така някой ако има нещо да добави по темата.
Благодаря предарително!
petrovv
Нов
Нов

Мнениеот Petkov » 23 Апр 2008, 12:42

Здравей, относно фирмата, ако в България, а и навсяде по света искаш да имаш бизнес(честен) ти трябва фирма. Относно всички други въпроси отговорът е един- наскоро случайно попаднах на някаква фирма за уеб дизайн, която продава готови пакети на сайтове с различна цел. Спомням си за е-магазинът беше м/у 1000 и 2000лв в зависимост от дизайна и от 200 до 300 на месец. В самият пакет има опция за плащане чрез карти, която доста вдига цената(но това влиза в тези 1000-2000, които споменах горе). Като набавиш стока, няма да има проблем да сключиш договор с някоя куриерска фирма и чрез тях да доставяш. Дано съм ти бил полезен ако има нещо питай. А за следенето на приходи/разходи има цяла наука бих я нарекъл и се казва счетоводство:)
Тhe road to success is always under construction, Keep Walking...
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот icelemon » 23 Апр 2008, 16:31

Петровв, може ли да попитам каква стока мислиш да продаваш в магазина, към България ли мислиш да бъде насочен и с какъв начален капитал разполагаш?
П.С. Петков, би ли ми дал адреса на тази фирма която предлага изграждане на интернет магазини?
icelemon
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот petrovv » 23 Апр 2008, 19:46

Petkov,благодаря ти за уточняването на някои от нещата,които ме вълнуват.Знам,че някои от въпросите са като за 1-ви клас,но трябва да съм наясно с какво ще се сблъскам,ако реша да отворя магазина.
Ще проуча още нещата и бъди сигурен,че ще се допитвам още до твоето мнение,тъй като виждам има какво да ми кажеш.
До скоро.
petrovv
Нов
Нов

Мнениеот icelemon » 23 Апр 2008, 21:29

Хех, мен ме пренебрегнаха с отговорите :cry:
icelemon
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Petkov » 23 Май 2008, 12:08

Извинявай че се забавих, ето ти сайт- http://www.izberisi.com/
Тhe road to success is always under construction, Keep Walking...
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Стартиране на собствен бизнес