Складове за дрехи???

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Складове за дрехи???

Мнениеот Petkov » 27 Май 2008, 07:32

Здравейте, колеги съфорумци. Пиша, защото мисля да стартирам с колегата си още един бизнес след кафето, магазин за дрехи. Имаме идеално място в топ център, 60кв.м., 1000 евро наем, което с оглед на местоположението е нищо, но идва и големият въпрос- не става да залъгваш хората с дрехи от Илиенци :D , трябват ни маркови и качествени дрехи (достъпността на цените е относителна), ако някой има идея за подобни скалдове, моля да сподели, че това за сега е най-големият проблем :(
Тhe road to success is always under construction, Keep Walking...
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Дънкови дрехи...

Мнениеот eser » 27 Май 2008, 08:22

"Франко Феручи"
http://francoferucci.com/

Франко Феручи - фирма за дънкови дрехи и аксесоари.
Адреси на Кърджалийска фирма, която шие за тях.
тел: 0361/6-59-31; 6-57-39
факс: 0361-6-59-32
Аватар
eser
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот svetik » 28 Май 2008, 14:06

Какво ще кажеш за Форест Джийнс, ето ти контакти - http://www.forestjeans.com/scrollcontact.php
svetik
Нов
Нов

Мнениеот icelemon » 30 Май 2008, 00:23

Петков, аз също мисля да откривам магазин за дрехи и аз като теб не бих се спрял на дрехи от Илиенци. От известно време търся информация за Outlet магазините! В тях се предлагат маркови дрехи на доста ниски цени, които са намалени с 70% че и повече. Моля ако някои има информация за този вид магазини да пише тук ( разбира се ако Петков няма нищо против да се обсъжда тази тема). Успех на Петков ... хе хе и на мен де :)
icelemon
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Petkov » 30 Май 2008, 12:06

Разбира се, че нямам, а относно outlet stores идеята ти е много добра. Значи, когато бях в Америка, ми направи впечатление, че масово американците пазаруват от такива магазини, дори моловете им са outlet изцяло и само с такива магазини, и за белязвам, че тази практика на пазаруване се налага успешно и тук. Ами дано някой с информация не я пази само за себе си, а я сподели :D :D :D ще се радвам да обсъждаме. И благодаря за идеята за Ferucci днес ще им се обадя.
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Petkov » 04 Юни 2008, 09:39

Много благодаря за Франко Феручи, наистина добро предложение свързах се откликнаха, бяха толкова любезни, че да не може да повярва човек че това може да се случи в България. Дори ми предложиха освен в Благоевград и Банско, човекът беше страшно любезен направо с кеф да работиш с тяхната компания днес ще регистрираме фирма и до 1 седм, подписваме договор. МЕРСИ МНОГО!!! Този форум е моят алманах, благодаря на всички!!!
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 04 Юни 2008, 09:52

Petkov написа: днес ще регистрираме фирма и до 1 седм, подписваме договор. МЕРСИ МНОГО!!! Този форум е моят алманах, благодаря на всички!!!

Много се радвам, че при теб нещата се нагласят! :D Пожелавам ти успешен старт!

P.S. Нали няма да забравиш да ни пишеш, как ще върви бизнеса ти? :D
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Petkov » 04 Юни 2008, 13:47

Разбира се че няма :D
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот jeep0700 » 04 Юни 2008, 21:27

Petkov и icelemon,
бихте ли споделили плановите разходи на един такъв магазин. Вчера получих предложение за внос и продажба на дънки от Турция, които аз лично купувам за себе си от около 7 години и съм доста доволен откъм цени и качество. И искам да си направя един кратък бизнес план, но до сега не съм се замислял над това, един магазин какви разходи има, освен продавачка, ток и наем.
jeep0700
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот icelemon » 04 Юни 2008, 22:29

Petkov, би ли споделил какви са условията на Феручи? Благодаря предварително :) А за outlet магазините ще пиша по подробно това с което съм запознам тея дни, когато съм по свободен :)

И една молба към всички които четат този форум: моля, споделяйте всякаква информация относно зарежданете на магазините упоменати по горе! Понякога дори и най незначителното предложение може да спомогне много за развитието на даден бизнес :) нека не превръщаме този форум в място за подогравки, реклама, изблици на агресия и др. Благодаря Ви! :)
icelemon
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Petkov » 08 Юни 2008, 10:23

Ами условията са да посетиш сайта, взимаш тел. звъниш и човек на име Еркан ще ти обясни всичко. Той се занимава с клиенти и е отворен към всеки, много любезен е и няма проблем кога да му звъниш, каза ми, че 24 часа 7 дни в седмицата е на линия :D , и затова най-добре говори с него.
Аватар
Petkov
Баш кариериста
Баш кариериста

Не човек а "желязо"...

Мнениеот eser » 09 Юни 2008, 08:31

Petkov написа:... каза ми, че 24 часа 7 дни в седмицата е на линия :D , и затова най-добре говори с него.

Не човек а желязо би добавил поета...
Дари добро, то ще ти се върне...
Аватар
eser
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот irena boycheva » 11 Окт 2010, 20:20

zdraveyte na vsichki koito se interesuvat ot kachestveni drehi,posetete magazina na Tsar Samuil 18 v centura (purva usporedna na Xristo Botev -ploshtat makedoniq)moje bi tam shte otkriete nujnite drehi za vashiq magazin,tam predlagat i drehi na edro bez da nalagat opredeleno kolichestvo i imat nai-razlichni ceni spored tova kakvo tursite.Uspeh :D
irena boycheva
Нов
Нов

Мнениеот nedka27 » 12 Окт 2010, 08:08

Във Варна има аутлет на Зара, доколкото знам и там предлагат дрехи на едро.

Успех в бизнес начинанието!
nedka27
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот ivanpetrov » 27 Окт 2010, 00:09

"Petkov"
Ако може споделли до къде стигна с начинанието.
ivanpetrov
Нов
Нов

Назад към Стартиране на собствен бизнес