Тъса фирми които дават стоки на консигнация

Откъде да започнем. Всичко свързано със започването на бизнес.

Тъса фирми които дават стоки на консигнация

Мнениеот Daniela_7302 » 04 Юли 2008, 11:47

Здравейте! Искам да открия магазин за бельо и трикотаж но нямам финансова възможност за това.Дори и кредит не мога да изтегля пожене имам такъв ипотечен.Търся фирми производители които могат да ми дават на първо време стока на консигнация или пък да стана техен представител. От град Враца съм.
Daniela_7302
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 20 Юли 2008, 11:02

Даниелче мила Даниелче като те гледам продължаваш да затъваш.
Хвани се в някой завод и си бачкай там, или в някой шивашки цех недей продължава да се мъчиш, не е за теб частния бизнес слънце.
Гост

Re: Тъса фирми които дават стоки на консигнация

Мнениеот Ilijana » 20 Юли 2008, 13:32

Daniela_7302 написа:Здравейте! Искам да открия магазин за бельо и трикотаж но нямам финансова възможност за това.Дори и кредит не мога да изтегля пожене имам такъв ипотечен.Търся фирми производители които могат да ми дават на първо време стока на консигнация или пък да стана техен представител. От град Враца съм.

Здравей, Daniela_7302! Добре дошла във форума! :D

За съжаление, няма да можеш да започнеш собствен бизнес, без да имаш финансиране. Парите ще ти трябват не само за стоката, а и за регистрацията на фирмата, за наем на помещенията, за данъците и за хиляди други неща.

Много ще рискуваш, ако ще започнеш бизнеса си без да си сигурна, че фирмата ти ще работи горе-долу добре една година и ти ще имаш пари за прехраната си и за изплащането на кредита, който вече имаш.

Една от възможностите е да се обърнеш в бюрото по труда в гр.Враца и да потъркиш информация за програми и мерки за подпомагане на частен бизнес. Чрез тази държавна институция се предлагат доста такива възможности, стига да отговаряш на изискванията и в бюрото да има в момента пари за финансиране на тези преференции.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Стартиране на собствен бизнес