Студио за продуктов дизайн и поръчкови издели

Финансиране на бизнес. Проекти и програми за финансиране.

Студио за продуктов дизайн и поръчкови издели

Мнениеот pablo3 » 06 Ное 2009, 14:36

Здравейте,
Ето това съм аз и моите идеи, развивам ги доколкото мога и смея да твърдя, че има интерес към неща и услугите, които предлагам - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува.. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари :). Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но и тук не си оставам длъжен :). Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства или накратко казано тунинг правя понякога, но разбира се , които плати добре. Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара.
Ако желаете или имате нещо в предвид аз съм насреща.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com
pablo3
Нов
Нов

Назад към Финансиране