Здравей, Илияна! Благодаря за посрещането
Дано наистина успея да те зарадвам, като ти кажа, че грешиш с предположението си
Развивам своята дейност в сферата на услугите - по-точно финансовите услуги. Имах наистина голям късмет да попадна на интересна информация от далечен познат и просто се възползвах от идеята. Оказа се, че има фирма на български пазар, коята предлага възможност за развитие на собствен бизнес под нейната "шапка" (да, един вид франчайз). С тази разлика, че не продавам бутерки, копчета, вази или каквито и да са там непотребни дрънкулки, а просто показвам на хората възможностите във финансово отношение, който са пред тях. Възможности, който стоят пред всеки от нас, но просто нямаме нужната информация и затова не ги използваме - точно това всъщност е работата - моята и на моя екип от колеги и партньори. Да - финансов консултант съм и да - работя с фирма посредник, но при условията, който те ми предлагат, качеството на предлаганите услуги от нашите общи партньори и потенциалът на пазара мога да съм сигурен за развитието на бизнеса си днес, утре и за дълъг период от време напред.
Пфу, унесох се

Няма да изпадам в подробноси - идеята беше, че има възможност с желание, малко време и 105лв човек да развие нещо със собствени усилия

Бих споделил на ЛС още впечатления и личен опит за бизнеса .. ако на някой случайно му е интересно разбира се
Поздрави!