Взаимен фонд ?

Финансиране на бизнес. Проекти и програми за финансиране.

Взаимен фонд ?

Мнениеот gengos » 04 Дек 2013, 21:13

Здравейте . От прочетеното във форума разбрах че много хора търсят къде да инвестират и много търсят средства за да финансират проектите си . Един взаимен фонд ще свърши добра работа според мен . Една сбирка на "форума" , а може и на хора на други подобни форуми . Консултация с юрист ,да се направят нещата по правилния начин . Аз си ги представям нещата със стартиране с малка сума на човек която е поносима за риск от всеки и инвестиране в един проект , и после при успех нещата ще тръгнат лавинообразно с пивличане на повече хора и повече средства , както и реинвестиране в други проекти . Това е нещо като малък частен пенсионен фонд :) . Представете си ако 1000 души заделят по 50 лв. месечно в този фонд все едно са ги изпили в някоя кръчма какви средства могат да се акумолират и колко проекта могат да се финансират и евентуално да носят приходи на инвеститорите . Аз бих участвал в нещо подобно което е по реално от виртуалните фондове които действат в момента и незнам къде отиват парите ми и незнам кога и дали ще мога да се възползвам от тях .Ами това е за сега :)
gengos
Нов
Нов

Назад към Финансиране