Къде мога да зареждам дрехи на консигнация?

Проблеми и въпроси, с които се сблъскваме, когато правим бизнес. Развитие и управление на собствен бизнес.

Къде мога да зареждам дрехи на консигнация?

Мнениеот Ilijana » 16 Окт 2008, 22:26

Публикувам въпроса на anika24. Получих го на личната си поща, но се опасявам, че нямам толкова разностранни познания. :) Може би някой ще може да й помогне с информация?

anika24 написа:...Нова съм във форума и ми е много интересно да чета темите свързани с бизнеса. От скоро имам магазинче за дрехи (мъжки и дамски) и се интересувам от къде мога да зареждам дрехи на консигнация, ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете или да ми дадете някакъв съвет....
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

:)

Мнениеот anika24 » 16 Окт 2008, 23:31

...Нова съм във форума и ми е много интересно да чета темите свързани с бизнеса. От скоро имам магазинче за дрехи в гр.Сливен(мъжки и дамски) и се интересувам от къде мога да зареждам дрехи на консигнация, ще съм ви много благодарна,ако ми помогнете или да ми дадете някакъв съвет....
anika24
Нов
Нов

аз съм производител

Мнениеот stan_01 » 12 Юни 2009, 12:03

имам дамско , мъжко , и детско , склонен съм да го предоставя на консигнация ! тел . 0888 419 655
stan_01
Нов
Нов

Мнениеот Гост » 11 Юли 2009, 10:50

Сигурен съм че ако потърсиш из бизнес каталозите в интернет и ако се свържеш с въпрос към повечето фирми за текстил и дрехи, един процент биха се отзовали. Сподели точно какъв тип дрехи би искала да заредждаш на консигнация?
Гост

Re: аз съм производител

Мнениеот rento » 06 Фев 2010, 14:23

stan_01 написа:имам дамско , мъжко , и детско , склонен съм да го предоставя на консигнация ! тел . 0888 419 655

Zdravei vse oshte li davash na kosignaciq okazanite ot teb stoki.
Ot koi grad si ?i primerno nqkakvi snimki imash li ?
rento
Нов
Нов

Назад към Правим бизнес