Страница 1 от 1

Да свалим картите

МнениеПубликувано: 24 Дек 2009, 22:17
от Лаврентий Павлович
Момчета и момичета , шегувате ме нещо. Новобранец във Форума , но едва ли - в живота и бизнеса. Простете примитивния ми тон, но.../за основанията на тона ,друг път / Хайде сега да поставим условието на задачата, т.е . да разиграем играта бизнес при откри
ти карти:
1. В Отечеството живеят 5 млн -2,5млн пенсионери, 1 млн - извън Закона -цигани, клошари , утайки на дъното, 0,5 млн администрация,1 млн получават заплати през три месеца и ... останалото е наред. Вагони с мръсни пари раздадени на батковци , които ги пръскат по яхти, курви, майбахи и пр. Има ли поне един българин ,направил пари навън да се е върнал да прави бизнес в Отечеството.? :?: :idea: Има -само тези ,които са комбина с ченгетата. Кредити се получават и не се връщат от определени хора по списък, ДДС се краде от определени хора по списък... ще продължа в следващия пост. Спирам. Днес е Коледа - Весела и щастлива за всички нас !

Re: Да свалим картите

МнениеПубликувано: 21 Юни 2011, 17:50
от morgan6666
.......... давай продължение де............ гледай коя година стана :cry:

МнениеПубликувано: 24 Юни 2011, 15:57
от _bioHAZArd_
Г-н Павлович изложи фактите и изчезна :)

Но само с излагането на фактите не става.... трябва и работа.

МнениеПубликувано: 25 Юни 2011, 11:59
от vasetokb
Това ,което казаха по-горе е абсолютно вярно с едно изключение ... вече всеки акълия може спокойно да източи ДДС ... закона спи и компетентните оргъни .Така ,че давайте точете си ДД-СЕНЦЕ и се кефете :D

МнениеПубликувано: 25 Окт 2011, 09:35
от Mar7
Г-н Павлович напълно съм съграсен с вас.

Аз съм един от тези завърнали се в България след живот и работа в чужбина.Последните години все по често се запитвам защо се върнах.
Всичко което го описвате е томно така (с малки изключения в някои обсати където простите хора наследници на ДС все още нямат потенциял да сложат ръка, имам предвид IT сектора).

Все повече млади и интелигентни хора напускат страната ни.

Навярно скоро и аз ще я напусна този път с еднопосочен билет.


А относно точенето на ДДС много затегнаха вече нещата.Само избрани хора могат да си позволят да го правят.

Има предложение, което все още се обсъжда.Да се внася в обща каса на евросъюза определен процент от ДДС-то на всяка страна членка.България е една от страните, които най-много се опъват.Защото по този начин контрола с ДДС-то ще бъде много по строг в рамките на евросъюза, където и се правят най-много измами и злоупотреби с ДДС по фиктивен внос и износ.

Айде със здраве :-)