Регистрирах фирма и сега дойде на дневен ред купуване на касов апарат. Погледнах в интернет и видях куп реклами и обяви и нищо не разбрах - навсякъде някакви пакети , които нищо не ми говорят. Писах на една фирма и ми предложиха един модел , който имал това безплатно , онова безплатно и накрая 440лв. - което за мен е много висока цена.Предлагат безплатно сим карта за една година , а какво става на втората година , пак ли при тази фирма трябва да си подновя абонамента? Намерих онлайн магазин с прилични цени на апарати , но се оказа , че след като го получа трябва да намеря сервиз , да сключа договор и да отида в НАП. Постоянно се обърквам.
Трябва ми най-обикновен модел касов апарат , но не разбирам тези пакети и абонаменти за какво са.
Когато регистрирах фирмата попитах на няколко места и ми поискаха около 400лв. ( пак с един куп безплатни бонуси) , поизчетох малко информация по интернет и реших да се оправям самостоятелно - и регистрацията на фирмата ми излезна под 200лв.
При касовите апарати може ли човек да се оправи сам или трябва да отида някъде и да плати колкото му искат?