разширяване на бизнес

Проблеми и въпроси, с които се сблъскваме, когато правим бизнес. Развитие и управление на собствен бизнес.

разширяване на бизнес

Мнениеот Plamen83 » 12 Мар 2015, 20:40

Имам магазин за препарати срещу вредители ,искам да започна да правя разнос ,какво ми е необходимо като документация ,мога да пускам фактури на място ,трябвали някакви разрешителни за препаратите да давам на магазините .
Plamen83
Нов
Нов

Re: разширяване на бизнес

Мнениеот RIvanov » 18 Фев 2016, 10:51

Нищо повече от това, което вече имаш!
RIvanov
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Re: разширяване на бизнес

Мнениеот onlyone » 17 Юли 2017, 12:09

Много е важно преди да стартираш бизнес да разпиташ, да разучиш всичко, което те интересува. Един съвет от мен, ако не разбираш от нещо, по-добре е да платиш на професионалисти, които да ти свършат работата. В България обикновено хората са свикнали да минават все по-тънката линия и затова на много от тях не им се получава. Когато стартирах моят бизнес, реших да не правя като тях. Скаран съм с технологиите, а в 21 век, за да бъде един бизнес успешен, дигитализацията на услугите е ключовият момент. За да успяваш да се развиваш, не е достатъчно да създадеш един сайт с предлаганите услуги, имаш нужда от ъпгрейдване или обновяване на услугите и поддръжката на целия environment. Първоначално нямах никакво понятие от тези неща, затова поразпитах и се доверих на https://www.balkanservices.com/uslugi/t ... poddryzhka , която се грижи за цялата онлайн част на моят бизнес, започвайки с грижа за хардуерните компоненти, на които е хостната цялата система и стигайки до поддръжка и обработка на данните.
onlyone
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Правим бизнес