Здравейте!
Попаднах на този сайт и честно казано силно ме впечатли. От доста време имам намерение да се хвана с някакъв бизнес, който да ми осигурява чиста печалба поне 5-7 хил./месец. Имам възможност за доста добра начална инвестиция. Много бих се радвал на всякакви съвети и идеи. Мислех си за кафене или друго малко заведение, а напоследък все ми се върти в главата един магазин за месо от дивеч. Като гледам колко струва една порция в ресторант, а не съм виждал такива магазини, се чудя дали би потръгнал и как ще го възприемат купувачите. Отчитам, че ловът е сезонен, но при наемане или купуване на големи хладилни помещения, може да се осигури някакво количество по-дългосрочно. Говорил съм с дивечовъдни станции и знам горе-долу колко, кога и на какви цени могат да осигуряват месо. Все пак основния въпрос е:
Вие бихте ли пазарували екологочно чисто месо от елен, сърна, д.прасе на цени 13-14 лв/кг., отчитайки специфичното приготвяне и вкуса?
Очаквам вашите мнения и коментари.