Страница 1 от 1

Какъв бизнес да започна

МнениеПубликувано: 16 Окт 2008, 12:35
от petya
Живея в Несебър и в момента се занимавам с недвижими имоти. Тук обаче, всички - чули-недочули- се занимават с това и всеки е конкорент на другия. Напрежението е голямо и азко решиш да разпуснеш като излезеш на заведение, пак се срещаш я със строител, я с брокер, я с инвеститор или пък с някой бояджия... Въобще ... всичко тук е голямо клише и всеки гледа да прецака другия. Аз съм на 25 год., амбициозна и широка душа искам нещо различно, но не се сещам какво... Какъв бизнес бих могла да развивам в това "бетоново" градче, където освен за строежи, парцели и имоти, за нищо друго не става реч....... Дайте ми идея... Помогнете

МнениеПубликувано: 16 Окт 2008, 14:43
от berov
Бихме обсъдили някаква твоя идея за бизнес, но да ти кажем точно с какво да се занимаваш ... едва ли. Ако строителството е наистина мащабно, захвани се с интериорен дизайн (примерно) :)

МнениеПубликувано: 16 Окт 2008, 21:19
от Гост
или със забавление на туристите ..................
:D

МнениеПубликувано: 30 Дек 2008, 10:55
от Joro
Или с уникален начин за почистване на всякакви тапицерии по туристическите обекти - пране без съхнене? :D

МнениеПубликувано: 30 Дек 2008, 10:56
от Joro
Или с уникален начин за почистване на всякакви мебели и тапицерии по туристическите обекти - пране без съхнене?

МнениеПубликувано: 02 Яну 2009, 03:42
от Ilijana
Мисля, че във всеки курортен град има възможност да се развие бизнес по обслужването на жителите и сезонния персонал, зает по обектите. Например, евтини заведения, където могат да хапнат тези, които обслужват туристи. Перални, компютри под наем, интернет-зали, курсове по чужди езици, магазини за завеси, чаршафи и т.н.

petya, ти най-добре знаеш от какво се нуждаят такива хора, като теб (не туристи, а жители). Знам, че през зимния сезон при вас е доста скучно и за самите жители. Мисли в това направление. :)