Здравейте!
Доста време вече прекарвам в karierist.com и прилежащия му форум. Реших най-накрая да се регистрирам и да започна и аз да обменям мнения с други хора.Виждам,че има хора които помагат.
Значи малко за мен: мъж на 22 години (за някои още младеж),но аз се смятам за по-напреднал за годините си в мисленето.Уча в Бургас,в Бургаски свободен университет,специалност Бизнес администрация 1 година.Живея в малък град с около 8000 населения и пътувам до университета всеки ден. От 9 години ходя по квартири и смяням градове и работа.Работил съм до сега на има няма 10 работи всичките свързани с търговията и главно търговията с дрехи и мога спокойно да кажа, че винаги съм бил най-добрият в продажбите защото обичам работата си,обичам да контактувам с различните характери хора и влагам най-важното сърце в това. Често като чета разни теми от сорта на "Внос от Турция", "Искам да си направя едни магазинче за дрехи" ,мн се изнервям защото е пълно с магазини за дрехи, на хора които и 1 месец нямат стаж през живота си в магазин за дрехи ,да разберат някой мн важни неща в тази търговия!
Може би след толкова мн лутане наляво надясно разбрах какво искам да правя(постижение)! Искам да се изуча на едно добро ниво и да си намеря работа която да ме удовлетворява напълно и да е в сферата на търговията и рекламата. Другото нещо което разбрах е, че искам да имам собствен бизнес успоредно с работата ми. Някой може би ще ми каже,че няма да ми остава време да ги съвместявам, но аз ще отговоря че това ми е целта. Защото моята амбиция за кариера и успешен собствен бизнес е над всичко за мен...дори и над личния ми живот.
И след всичкото това излишно за мн инфо бих искал да попитам какво от по-долу изброените неща Ви се струва добро за собствен бизнес:
1.Магазин за дрехи, обувки, чанти и аксесоари.(мъжки)
2.Магазин за марково бельо (мъжко и дамски)
3.Магазин за козметика
4.Магазин за био козметика
5.Спортен магазин(по-скоро за дрехи,обувки и по дребни неща, по-малко за уреди)
5.Ферма за охлюви
6.Малка фабрика за своя собствена линия дрехи,обувки и аксесоари.
7.Нощен клуб
8.Ресторант (с различна интернационална кухня)
9.Студио за изграждане на фешън оборудване за магазини, апартаменти и къщи.
10.Студио за авто аксесоари и визуален тунинг.
11. Салон за красота:фризьор, гримьор,маникюр,сауна,солариум и масаж и всичко с био козметика!
12.Пейнтбол площадка,със силно заимствани карти от контра-страйк, като дизайн на площадката,дрехи и тн.
13.Картинг писта
п.п. Искам да уточня за някои от идеите ми е нужно доста дизайнерско виждане,но държа да уточня, че винаги съм го имал и имам нестандартното виждане за нещата!
2 п.п. Пфуууу голямо писане!