Страница 1 от 1

dograma

МнениеПубликувано: 10 Яну 2009, 20:32
от malkia
Мислиа да отвориа цех за пластмасова и ал. дограма в Бургас какво мислите не са ли мн фирмите занимаващи се с тази деиност имам терен работници и малко пари да ги влойа ли в тази идея.

МнениеПубликувано: 10 Яну 2009, 22:16
от Marin
След като ги имаш тези неща,какво се чудиш а не започваш!?

btw На коя фирма е най-евтината дограма? :?:

dograma

МнениеПубликувано: 12 Яну 2009, 21:14
от ivan74
da be imate li ideia kak se pravi dograma ,vaobze s podrobnosti naiasno li ste a kajete

МнениеПубликувано: 04 Фев 2009, 14:56
от Nina_ab
Здравейте! Работя във фирма, продаваща машини за дограма и мога да Ви уверя, че "малко пари" не вършат нинаква работа, освен за турски машини втора употреба - останалите са доста скъпи! Но все пак има и такъв вариант: намирате строителна фирма (без познати в този случай няма да стане), възлагат Ви изработката на едно добро количество дограма и едва след това купувате машините (внай-лошия случай, след този договор можете да ги продадете). И помислете добре дали ще може да си осигурявате поръчки на едро, защото само с единични прозорци на дребно до никъде няма да стигнете.

Бургас

МнениеПубликувано: 05 Яну 2011, 20:08
от ztech
Тук нещата по мои наблюдения никак не са розови, освен това Ролпласт, Мултитех и разните други имат големи производствени мощности с малки загуби и големи отстъпки и могат да ви бият дори и да поемат цената на доставката от София. Защо не започнете като техен дистрибутор а после да си направите цеха ако работата потръгне. Освен както казва колегата в предния пост нямате солидно количество контакти, което да ви направи фаворит във всякакви търгове, обществени поръчки и оферирания. Много малки цехове затвориха и много монтажници на дограма си търсят работа - с една подходящо поставена обява можете да купите цяла налична фирма на предполагам добра цена. Важното е да знаете какво да правите после.