За разлика от америка тук Макдоналдс и KFC нямат кои знае каква конкуренция от доста време си мисля да отворя нещо такова но инвестицията е доста голяма като нячало мисля да се захвана със нещо по скромно.
Рабира се ако си била там и знаеш taco bell,и направиш едно такова.Идвам на момента да се пръсна от ядене.Разбира се всичко ново ще потръгне,като видим комшията с червен килим и хайде и ние си вземаме такъв.Искам да кажа че трябва да сме по креативни.Аман от тез дюнери и китайски манджи.Мексиканските кухни са страшни,гръцкия gyros също е доста добър.А ако се научим да обслужваме клиенти като турците сме пушка.Хайде лека от мене.
Имах наблюдение на една такава.Много смело начинание ,естествено не издържа повече от два месеца на главна улица в Плевен.Все пак живем в България и не всичко което идва от америка непременно е добро,даже според мен е обратното.Знаеш че Българите обичаме баничка и боза с тях ще имаш по голям успех.Опитай с по национална кухня или китайска,тя по се доближава до вкуса на народа.Но ако все пак държиж да е Американо намери си място близо до училище,а обекта за който ти казвам че имам наблюдение бе решил че най-подходящото място е в близост до "Шатра"-та ,Дюнери,Китайско,и Фурнети .