Закусвялна американски стил.

Сподели идея за собствен бизнес! Обсъждане на идеите.

Закусвялна американски стил.

Мнениеот Гост » 17 Юли 2009, 10:12

За разлика от америка тук Макдоналдс и KFC нямат кои знае каква конкуренция от доста време си мисля да отворя нещо такова но инвестицията е доста голяма като нячало мисля да се захвана със нещо по скромно.
Гост

Мнениеот denis.mustafov » 15 Окт 2009, 17:24

Рабира се ако си била там и знаеш taco bell,и направиш едно такова.Идвам на момента да се пръсна от ядене.Разбира се всичко ново ще потръгне,като видим комшията с червен килим и хайде и ние си вземаме такъв.Искам да кажа че трябва да сме по креативни.Аман от тез дюнери и китайски манджи.Мексиканските кухни са страшни,гръцкия gyros също е доста добър.А ако се научим да обслужваме клиенти като турците сме пушка.Хайде лека от мене.
denis.mustafov
Нов
Нов

Мнениеот Tuzara » 15 Окт 2010, 11:07

Имах наблюдение на една такава.Много смело начинание ,естествено не издържа повече от два месеца на главна улица в Плевен.Все пак живем в България и не всичко което идва от америка непременно е добро,даже според мен е обратното.Знаеш че Българите обичаме баничка и боза с тях ще имаш по голям успех.Опитай с по национална кухня или китайска,тя по се доближава до вкуса на народа.Но ако все пак държиж да е Американо намери си място близо до училище,а обекта за който ти казвам че имам наблюдение бе решил че най-подходящото място е в близост до "Шатра"-та ,Дюнери,Китайско,и Фурнети . :? :roll: :?: :?: :?:
Аватар
Tuzara
Нов
Нов

Назад към Идеи за бизнес