Страница 1 от 1

Закусвялна американски стил.

МнениеПубликувано: 17 Юли 2009, 10:12
от Гост
За разлика от америка тук Макдоналдс и KFC нямат кои знае каква конкуренция от доста време си мисля да отворя нещо такова но инвестицията е доста голяма като нячало мисля да се захвана със нещо по скромно.

МнениеПубликувано: 15 Окт 2009, 17:24
от denis.mustafov
Рабира се ако си била там и знаеш taco bell,и направиш едно такова.Идвам на момента да се пръсна от ядене.Разбира се всичко ново ще потръгне,като видим комшията с червен килим и хайде и ние си вземаме такъв.Искам да кажа че трябва да сме по креативни.Аман от тез дюнери и китайски манджи.Мексиканските кухни са страшни,гръцкия gyros също е доста добър.А ако се научим да обслужваме клиенти като турците сме пушка.Хайде лека от мене.

МнениеПубликувано: 15 Окт 2010, 11:07
от Tuzara
Имах наблюдение на една такава.Много смело начинание ,естествено не издържа повече от два месеца на главна улица в Плевен.Все пак живем в България и не всичко което идва от америка непременно е добро,даже според мен е обратното.Знаеш че Българите обичаме баничка и боза с тях ще имаш по голям успех.Опитай с по национална кухня или китайска,тя по се доближава до вкуса на народа.Но ако все пак държиж да е Американо намери си място близо до училище,а обекта за който ти казвам че имам наблюдение бе решил че най-подходящото място е в близост до "Шатра"-та ,Дюнери,Китайско,и Фурнети . :? :roll: :?: :?: :?: