Китайски стоки

Сподели идея за собствен бизнес! Обсъждане на идеите.

Китайски стоки

Мнениеот slimlady » 27 Сеп 2009, 16:22

Здравейте!!! Имам няколко идеи за бизнес. Основно дрехи втора употреба , но долу горе ми е ясно за тях . Интересува ме китайските стоки. Искам да отворя магазин с китайски стоки , но не джунджурийки , а дрехи, бельо , обувки и т.н. само , че незнам дистрибутори точно на такива стоки ... чувала съм , че има Китайски стоки в Илиенци в Елин Пелин , но дали има от това което искам... Моля ви хора който се занимават в тази сфера , кажете . Благодаря предварително.
slimlady
Нов
Нов

Re: Китайски стоки

Мнениеот ivayllo » 29 Сеп 2009, 20:38

slimlady написа:Здравейте!!! Имам няколко идеи за бизнес. Основно дрехи втора употреба , но долу горе ми е ясно за тях . Интересува ме китайските стоки. Искам да отворя магазин с китайски стоки , но не джунджурийки , а дрехи, бельо , обувки и т.н. само , че незнам дистрибутори точно на такива стоки ... чувала съм , че има Китайски стоки в Илиенци в Елин Пелин , но дали има от това което искам... Моля ви хора който се занимават в тази сфера , кажете . Благодаря предварително.

потърси из сайта някъде бях постнал такъв сайт за внос на стоки от китай
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Китайски стоки

Мнениеот slimlady » 01 Окт 2009, 08:22

Но аз не искам да ги внасям в Б-я ,а от склад в Б-я да зареждам.
slimlady
Нов
Нов

Re: Китайски стоки

Мнениеот ivayllo » 02 Окт 2009, 18:14

slimlady написа:Но аз не искам да ги внасям в Б-я ,а от склад в Б-я да зареждам.

В Димитровград има внос на турски и китайски стоки.Отиваш , гледаш , зареждаш и продаваш :)
Аватар
ivayllo
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Идеи за бизнес