Страница 1 от 1

Какво мога да направя с 1дка в с.Доброславци на улица-идеи?

МнениеПубликувано: 15 Дек 2009, 12:39
от nadiakazakova
Моля Ви за идеи за изкарване на пари от парцел 1 декар урегулиран в село Доброславци на улица, близо до у-ще, без ток и вода, равен, празен. Как без почти никакви налични средства може да се направи някакъв бизнес в такъв район?

Re: Какво мога да направя с 1дка в с.Доброславци на улица-ид

МнениеПубликувано: 15 Дек 2009, 22:35
от ivayllo
nadiakazakova написа:Моля Ви за идеи за изкарване на пари от парцел 1 декар урегулиран в село Доброславци на улица, близо до у-ще, без ток и вода, равен, празен. Как без почти никакви налични средства може да се направи някакъв бизнес в такъв район?

незнам колко точно жителя има това село но всичките ти отговори се крият главно в това , както и в "какъв друг вид бизнес се развива в селото" , защото уникалноста на твоя бизнес би била печелившия ти ход ! Успех !

МнениеПубликувано: 16 Дек 2009, 10:49
от nadiakazakova
Жителите на село Доброславци са около 3 500, но чух, че в другия край на селото, на мястото на старото летище щели да правят писта за Формула1 (може да е само слух). Има общо три магазинчета за хр. стоки разпръснати из селото.

МнениеПубликувано: 17 Дек 2009, 18:29
от ivayllo
nadiakazakova написа:Жителите на село Доброславци са около 3 500, но чух, че в другия край на селото, на мястото на старото летище щели да правят писта за Формула1 (може да е само слух). Има общо три магазинчета за хр. стоки разпръснати из селото.

Думата "Разпръснати" ми говори за това че магазините са пръснати по крайните места на селото . Ако е така и ако твоето място е в централната част на селото няма какво да мислиш , отваряш магазин за хранителни стоки , чакаш година-две и с постоянство и минимално понесени загуби ти ще се наложиш като предпочитан магазин пред другите , а после ще се наслаждаваш на един средно добър приход от магазина в размер между 1000 - 1500 лв. (може и повече) . А смятам в такива криза , тези пари направо са си супер . Успех , и най-важното - гледай да спечелиш доверието на местните жители . С това ти ще дръпнеш с крачка пред останалите . Общителноста е едно от най-добрите качества за правенето на бизнес .

МнениеПубликувано: 19 Дек 2009, 12:15
от nadiakazakova
Много благодаря за идеята, но за реализиранито и трябват много пари(построяването на магазинчето, узаконяване,вкарване на ток и вода и накрая за зареждане) които аз няма от къде да ги взема.

МнениеПубликувано: 17 Яну 2010, 15:29
от ivayllo
nadiakazakova написа:Много благодаря за идеята, но за реализиранито и трябват много пари(построяването на магазинчето, узаконяване,вкарване на ток и вода и накрая за зареждане) които аз няма от къде да ги взема.

Прекарването на ток и вода винаги ще са ти от полза , ако някой ден примерно тръгнеш да живееш там или пък решиш да го продаваш , цената му с ток и вода ще е с доста отгоре ;) така че това е един вид инвестиция .