Да продавате челото си като рекламно каре

Сподели идея за собствен бизнес! Обсъждане на идеите.

Да продавате челото си като рекламно каре

Мнениеот karierist » 07 Яну 2007, 20:24

20-годишен американец продава свободно рекламно каре на челото си, съобщи ВВС. Търгът се провежда в сайта eBay и ще бъде спечелен от този, който предложи най-голяма сума за челото на Андрю Фишер от Омаха, Небраска. Младежът заяви, че ще позволи да му бъде изрисувано временно лого или марка на челото му, за период от 30 дни.
“Аз продавам нещо, което вече притежавам. След 30 дни ще си го върна обратно”, коментира той. Засега Фишър е получил 39 предложения, като най-голямото от тях е за повече от 322 долара.
“Победителят ще може да ми изпрати татуировка или да ме придружи до студио за татуировки, където ще ми направят временна рисунка на челото – името на компанията, или пък някакаъв домейн, може би и лого”, допълни Фишър. В онлайн аукциона младият мъж пише за предложението си: “Възползвайте се от тази радикална рекламна кампания и станете част от историята”.
Въпреки че Фишър казва, че ще е съгласен с всякакъв вид марка или лого на челото си, все пак допълни: “Няма да приема да се разхождам със свастика или нещо расистко. Също така няма да рекламирам нещо социално неприемливо, като [цензура] сайтове”. Той заяви, че ще използва парите, за да си плати колежа, където възнамерява да учи графичен дизайн.

Източник: http://www.dnes.bg
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin
 
Мнения: 59
Регистриран на: 04 Яну 2007, 20:25


Назад към Идеи за бизнес

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта