Много идеи на едно място

Сподели идея за собствен бизнес! Обсъждане на идеите.

Много идеи на едно място

Мнениеот Вуйна Пена » 28 Авг 2007, 22:53

Imam mnogo idei,no nqkak si mi e iz4eznal tozi has,koito imah predi 5-6 g.Vse mi se struva nevazmojno da napravq tova ili onova kato biznes-ideq.
Moje bi vremenata sa drugi?
I vse pak da kaja I az edna ideq.
Ne se pravi mnogo za nashite daca-v vsqkakav smisal.Nqma neshto kato centar v koito hem da igraqt ,hem da se obu4avat fizi4eski,psihi4eski I t.n. s postaven za celta rakovoditel/i/.
Da se provejdat razli4ni sastezaniq.
Imam I druga ideq-V procesa na demokraciq I razvitie v polojitelna nasoka na nashata strana,vaznikvat neobhodimosti ot razli4en harakter.
Sega ve4e evropeici,trqbva da jiveem po evropeiski.Tova nalaga edin jivot po-dobar,ne po-staromu.Ima edin biznes,koito e mnogo podhodqsht to4no sega da se razvie.Ima predpostavki za golqm uspeh.Zapadnqcite go praktikuvat otdavna.I pri nas v socializma imashe podobie na neshto takova.
Moje bi ima hora koito ve4e sa go napravili sega,no az da ne sam v te4enie.I ako ima,to vse oshte sa malko. :D
Вуйна Пена
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Re: mnogo idei na edni mqsto

Мнениеот Ilijana » 29 Авг 2007, 07:09

Вуйна Пена написа:Sega ve4e evropeici,trqbva da jiveem po evropeiski.
Всичко се свежда до това, че потенциалните клиенти нямат достатъчно пари. :pari: Можем да направим каквито искаме "европейски" бизнеси, но кръгът на потенциалните клиенти, които могат да плащат добри пари за добри услуги е много малък. Пожелавам на всички да печелите добре /със собствен бизнес или с наемна работа/ - тогава и държавата ще бъде по-богата и бизнеса ще се развива!
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Вуйна Пена » 29 Авг 2007, 13:38

"Potencialni klienti" ne se svejdat samo do balgarski pazar,no tova e drug vapros.
Mnogo e vajno da si na to4noto mqsto I v to4noto vreme...za uspeshen biznes.
Вуйна Пена
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот Ilijana » 29 Авг 2007, 14:26

Вуйна Пена написа:"Potencialni klienti" ne se svejdat samo do balgarski pazar,no tova e drug vapros.
Mnogo e vajno da si na to4noto mqsto I v to4noto vreme...za uspeshen biznes.

Просто нямам думи. Всичко е казано съвсем точно! :ok: Наистина, забелязах, че има доста видове бизнес, които носят големи печалби, НО само ако са стартирали навреме.
България има едно дребно предимство /от което за съжаление не се възползваме достатъчно добре/ - ние минаваме по пътя, който са извървяли държавите, които са в състава на Европейския съюз преди нас. Трябва да се учим и да не правим чужди грешки /както и да взимаме чужди идеи за бизнес :D /.
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Вуйна Пена » 29 Авг 2007, 20:46

Kakvo oshte moje da se pokomentira?
Вуйна Пена
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот Вуйна Пена » 29 Авг 2007, 21:03

Setih se za edna ideq!
Na 4ujdite grajdani Im se organizirat ekskurzii da vidqt zabelejitelnostite na Bulgaria,no nikoi ne se e setil da organizira ekskurziq za nabludenie na nai-gadnite mesta v Bulgaria.Neshto kato ekshan-komediq.Estestveno da se podsiguri bezopasnostta na bratqta evropeici/ako turistite sa ot Evropa/.
:wink:
Вуйна Пена
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот Ilijana » 27 Мар 2008, 01:56

Може би съм извратена :roll: , но не смятам тази идея за добра. Всеки си има собствени гадории да ги гледа... Между другото, идеята не е нова. Четох някъде за такива опити. Фирмата-организатор е фалирала. :wink:
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Идеи за бизнес