Имате ли идеи за хора в Америка за собствен бизнес?

Сподели идея за собствен бизнес! Обсъждане на идеите.

Имате ли идеи за хора в Америка за собствен бизнес?

Мнениеот Snejko » 04 Окт 2007, 15:50

Поздравления на всички във форума.

Имате ли идеи за хора в Амрика за собствен бизнес?
Snejko
Нов
Нов

Мнениеот Ilijana » 04 Окт 2007, 21:14

Здравей, Snejko! :D Добре дошъл/дошла/ във форума!

С какво точно идеите за бизнес в Америка се отличават от тези за бизнес в останалата част на света? :D

Вярно е, че има бизнеси, които "виреят" само в определена държава ... но добрата идея навсякъде е добра. Не смяташ ли така?
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Кака Мара » 04 Окт 2007, 21:30

Какво можете да правите, Snejko? Имате ли образование, хоби, определени интереси и т.н.?

Наистина, няма смисъл, например, да даваме идеи за бизнес в областта на лекторските услуги на човек, който не говори добре езика или да препоръчваме някой дърводелец да отвори моден бутик. :D
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор

Мнениеот mi_9 » 05 Окт 2007, 10:18

Като ми говорите за бизнес в Америка, веднага се сещам за хората-сандвичи, които си слагат реклами отпред и отзад и ги разкарват из улиците. Моята идея е да направиш рекламна фирма "Биг сандвич"
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот zubeid » 09 Окт 2007, 15:31

Идеите ми все пак са свързани с работа. Не можех да измисля нещо, което да ти дава пари без зор. :wink:

Идея 1 /не е нова/: да направите справочна служба за българи, кадето срещу скромно заплащане да давати консултации по всички администартивни въпроси /къде и какви документи се изискват, как се попълват и т.н./ и да правите преводи.

Идея 2 /не е съвсем нова/: Да направите агенция, която на помага на студентите от България да започнат да учат в САЩ.

Идея 3 /подозирам, че не е съвсем нова/: Да правите проучвания за българите, които заминават за САЩ, като им намирате квартира, правите подробен план на квартала с всичките магазини, да подготвяте справочник с нужните телефони в съответния град и т.н. Така, да може човекът който пристига да бъде максимално ориентиран.
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Идеи за бизнес