Здравейте! Когато става дума за инвестиции, човек натоварва предимно дясното си мозъчно полукълбо.Там са творческите заложби на всеки индивид. Та в този ред на мисли искам да споделя следното:
Аз разполагам с 1 дка парцел в едно село. Този парцел се намира малко извън селото. Около него няма нищо. Може да се прекара евентуално ток, защото далекопроводите са доста близо. На 300 м от парцела има селска чешма. Няма канализация. Върху парцела може да се строи.
Не мога да го продам, защото никой няма да иска да го купи. Селото не е туристическо място. Абе едва ли не този парцел за нищо не става.
Вие как най-рационално бихте го използвали? Не приемайте този пост като начин за събиране на безплатни идеи. Нямам нужното време да се занимавам с този келяв парцел и едва ли някога ще го имам. Но тази мисъл по този казус ми чопли любопитството. Любопитно ми е да видя колко по-креативни или рационални хора има от мен и как те биха използвали този ‘имот’ ако го притежаваха. Аз се предавам. Нищо не ми идва на ум, а на вас?