Здравейте!
В момента ми тече една идея за бизнес, която ме доведе до този сайт. Но на този етап няма да споделям тази си идея, тъй като не на нея посвещавам темата.
Та, разполагам със 700 м2 зад Гребната база в Пловдив. Регулация ток, вода, път, Гребния канал отсоти на 150 метра, в миниквартала има само големи къщи (оградени все с по една Китайска стена) и даже още май никой не живее в квартала, нов е.
Ще споделя какви идея са ми минавали и заминавали през главата.
1. Да продам мястото - продажната стойност е между 50 и 70хил.евро и наличие на големи апетити към мястото. Спира ме това, че нямам идея за оползотворяване на сумата.
2. Да направя склад (за каквото и да били) - но е е твърде отдалечено от търговските зони на града. Самия миниквартал е на края на града.
3. Да го отдам под наем - но на кой и на кого представите ми ги няма.
4. Да построя еднофамилна къща от типа сглобяеми конструкции и д абъде отдавана под наем - но не сме доживяли до там, че града да е толкова развит, че да се пълни с работна ръка и семейства, които се нуждаят от дом, било то и нает
5. Да направя магазин - не би могъл да се изхранва магазина, заради малкия квартал.
6. Ресторант - наблизо обаче вече има един и то доста елитен.
Това сами заминалите поради липса на перспектива в тях идеи.
Вианги съм готов да се коалирам с някой, ако ми представи добра идея за начинание. Сдружението прави силата.
Със сигурност сред вас има доста срези хора с бистри идеи. Мисля си, че би могла да се появи някой смислена идея с ваша помощ.