Както всички знаят, повечето букмейкъри дават стартови бонуси при депозиране на някаква сума пари. При всеки букмейкър има различни изисквания за да можете да изтеглите бонуса. Примерно да бъде превъртяна депозираната сума заедно с бонуса X пъти, но със сигурност не по малко от 3пъти, на определен минимален коефициент, който няма да е по малко от 1.5. Повечето хора губят и депозираните пари и бонуса още на втория залог. Аз разбрах една стистема, чрез която риска който се поема при превъртането на парите за освобождаване на бонуса се равнява на 0! Имам познати които изкарват доста серизозни пари по този начин, като имате в предвит че с регистрацията на един човек, може да се изкарат около 700 - 1000 лв. още не съм проучил всички букмейкъри. Другият момент е намирането на хора които са готови да предоставят банкова сметка и лични данни срещу някваква сума пари. Това не е никакъв проблем желаещи има много, а и конктатите са ми доста добри и ще има много карти. Искам да подчертая че всичко е законно и легално и при проявен интерес може да го обсъдим по обстойно, сумата която ще е нужна за започване ще е минимум 2000лв, колкото повече толкова по добре. Пак казвам, рискът за изнвестицията е 0%. При проявен по сериозен интерес моля пишете ми на email
denislav.milanov@gmail.com и ще обсъдим по обстойно нещата.