Страница 1 от 1

Пари за отваряне на фризьорски салон

МнениеПубликувано: 07 Май 2018, 20:58
от onlyone
Майка е пенсионерка. Дълги години работеше в един фризьорски салон като фризьорка, но сега е принудена да живее само на пенсията, която е супер малка и не стига за нищо. Много го мислих и имам идея да ѝ направим един фризьорски салон, в който да работи и да управлява. Имаме място, което може да превърнем в салон само трябва да закупим някои неща. Ще са ми нужни около още 2000 лева и се чудя откъде да ги взема, за да стане възможно най-лесно и бързо.

Re: Пари за отваряне на фризьорски салон

МнениеПубликувано: 08 Май 2018, 10:24
от ivelena
Идеята е много добра. По този начин жената ще може да си изкарва някой друг лев и ще се чувства полезна и добре сред хората. Явно има опит в това, така че няма да срещне трудности. Най-важното е да успеете с отварянето на салона, от там нататък ще бъде лесно. Доста големи кредити отпускат в http://www.easycredit.bg/ , така че 2000 лева би трябвало да ви отпуснат доста лесно и без проблем. Усппех в отварянето на салона :)

Re: Пари за отваряне на фризьорски салон

МнениеПубликувано: 27 Май 2018, 14:43
от hristov
Много добра идея. 2000 лева не са кой знае каква инвестиция за такова начинание. Вземете кредит и го направете. Според мен няма да сбъркате.