Здравейте, бих искал да ми дадете вашето мнение за започване на собствен бизнес с пътна помощ или самосвал до 3.5 тона. От София съм. Имам Ц категория, карам самосвал над 15т. От доста време го мисля и разбрах, че не става само с мислене, реших се да работя за себе си, пък да видим..
По София има много работа за малко камионче до 3.5 тона, превоз на инертни материали, земя, малки изкопи, разчистване на дворове и др.
За пътна помощ също ще има много работа, особено сега лятото по магистралата виждам всеки ден по 2-3 закъсали. Като цяло ми е писнало да се занимавам със транспорт на материали (пясък, скална маса, земя и каквото се сетите), затова съм по склонен да купя пътна помощ. Какво е вашето мнение?
Един приятел си купи самосвалче до 3.5 тона и засега не е много доволен, каза че само от това не може да изкараш добри пари, пък може при всеки да е различно. Затова бих искал да ми кажете и вашето мнение, благодаря Ви.
Отделно мога да купя 1-2 коли и да ги продавам на части през свободното си време.