Страница 1 от 1

Идея за добър бизнес

МнениеПубликувано: 21 Ное 2021, 19:58
от diyanakoleva73
Здравейте, предложиха ми да вляза в бизнес със земеделие. Имаме един обикновен трактор в проекта, но мислим да инвестираме и във верижен, все пак си има места за където той е за предпочитане, можете ли да ни дадете насоки за марки, които са качествени?

Re: Идея за добър бизнес

МнениеПубликувано: 22 Ное 2021, 22:58
от ivanpashov33
Здравей Дияна! Хубаво е че си се решила да инвестираш в този бранш и бизнес. Определено има хляб както се казва, ако съумееш да уцелиш на правилната техника и хора да я управляват. Бих те посъветвал да разгледаш в https://titanmachinery.bg/zemedelie/traktori какво предлагат от Titanmachinery. До колкото ми е известно са лидер на пазара на селскостопанска техника и имат голям набор от машини и опит най-вече в това. Смятам, че ще са ти много полезни.

Re: Идея за добър бизнес

МнениеПубликувано: 28 Ное 2021, 09:51
от elitsavladimirova46
Хубава идея за бизнес си е това. Колега ви е предложил, най-доброто на пазара, така че и според мен е добре да ги разгледате.

Re: Идея за добър бизнес

МнениеПубликувано: 21 Яну 2022, 13:52
от buhtaa
Идеята за добър бизнес няма да е лъжа ако кажа,че никой няма да я сподели, няма да са и топновини ако споделят нещо което не е бизнес а по скоро скам

Re: Идея за добър бизнес

МнениеПубликувано: 09 Юни 2022, 19:45
от joropetkov93
От трактори не разбирам, но от макроикономика се интересувам.
Ако има как да влезете в бизнеса на земеделие според мен няма да сбъркате в следващите години.
Аз лично с удоволствие бих влезнал в такъв бизнес, но не разбирам нищо от сферата и без компетенция най-много да ме подведат някъде.