berov написа:Видях, че давате много добри идеи на хората, които разполагат с някакъв капитал, та реших и аз да попитам ... какво да направя със 100 000лв.? От София съм ако това има значение
partner написа:Търся партньор за съвместен бизнес.
Нужни са първоначално сто хиляди лева, които ще се възвърнат многократно след 5-6 месеца и това ще е само началото. Направил съм пълни проучвания в продължение на дълъг период от време и съм установил контакти с хора от бизнеса. e-mail: invest@dir.bg
berov написа:Видях, че давате много добри идеи на хората, които разполагат с някакъв капитал, та реших и аз да попитам ... какво да направя със 100 000лв.? От София съм ако това има значение
vuzell написа:Точно тези сектори, точно в този момент се сринаха най-много и донесоха милиарди загуби - и точно там сега кризата е най-голяма. И ако препоръката е със 100000 лв да се разработват суровини - предполагам, че няма да стигнат даже за болта на багера.
Т.е. пак излиза нещо като препоръката за чистенето на входове, понеже някой го правел и бил облечен. )
vuzell написа:.
Ако световно признат ум като Айнщайн нарича сложната лихва "Осмото чудо на света", не е лошо човек да се замисли - ЗАЩО?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта