Мисля че тук е най подходящото място да ви споделя една моя идея /в същност такова нещо може и да има но лично аз не сум срещала/. Става въпрос за / аз и не знам мн точно как да го обясня/ нещо като агенция която да намира добре квалифициран, с достатачно опит персонал на различни видове големи или малки фирми по следния начин - съответната фирма която търси добре квалифициран персонал се свързва с нашта фирма ни усведомява точно от какъв служител се нуждае/преди да дойде този моментнашта фирма е провела достатачно интервюта с различни хора с различни интереси различна квалификация, различен стаж, възможност за работа изисквания за заплащане и т.н. При което след като фирмата подбере най подходящите кандидати изпраща биографиите на клиента си при което ако е одобрен някой от предложените кандидати. Съответната фирма и лице на което е било осигорена работа заплащат някаква сума .Още не сум решила точно на каква основа се заплаща тази сума но........В същност не знам дали го обясних много качествено ама става въпрос за нещо текова.