Здравейте на членовете и модераторите на сайта
Не знаех че съществува този "Пътеводител" и се надявам да намеря някакво решение на моята идея.
Та идеята е следната :
Живея във високопланински регион на страната и от доста време(години) се питам как да започна и от къде и ще има ли развитие идеята ми.
Говоря ви за отваряне на мандра с микро размери (ако потръгне може и повече) и следните стъпки с които трябва да навляза:
На 1-во место пари-за идеята ще е нужен доста голям кредит и не знам дали пред банките вървят все още бизнес-плановете???
на 2-ро место оборудване(да речем че съм получил кредит от банка) не знам от къде мога да намеря/закупя съответната производствена техника??
на 3-то место (стигнал съм до този етап) не знам каква е законовата уредба за този бизнес??
на 4-то место (най-важното) пазарът-аз ли трябва да си го намирам или има и други познати методи,но не и на мен????
Споделям това със вас все пак на някаква база,понеже преди години имаше една мандра в региона която се развиваше много добре,но алчните и собственици не се разбраха кой да взима повече и всичко замря,а се развиваше изключително успешно и с големи темпове
Надявам се повечето от вас да откликнат-пък да видим дали ше се получи нещо