Здравейте отново на всички:))
Като попрочетох тук там за мандрите и вече се отказах-изискаванията на евросъюза са много и всичко е свързано с големи суми:((
Та вече сериозно се насочих към друг тип бизнес а именно транспортния.
Какво имам в предвид?? - В региона на моя град има една доста известна фирма занимаваща се с производство на цимент( Titan-cement-Златна Панега) Предполагам почти всеки от вас е срещал Циментовози с рекламното лого на фирмата. Подочух информация че компанията изпитвала постоянна нужда от превозвачи на продукцията им. Идеята е следната:-Ако успея да намеря начин да транспортирам цимент към някоя от фирмите превозвачи с които има договор завода(Ако естествено "големите риби"ме допуснат) какво бихте ме посъветвали при закопуването на Влекач(2-ра употреба)?? Да бъде закупен на лизинг(за което нямам ни най-малка идея как става) имам възможност да го заплатя кеш след като изтегля кредит(който няма да е никак малък) .
Ако някой от вас има мнение и е компетентен моля да даде съвет или да ме насочи към някоя агенция където биха се отнесли достатъчно компетентно по темата :)
Поздрави на всички