kiki написа:Здравейте!
Имам сериозен проблем - поне така смятам!
Мениджър съм на клон на фирма. Офисът се откри в началото на 2008г. и бях поканена да разработя фирмата и да я въведа на дадения пазар. Управлявам само мъже, просто така се случи - в нашият бранш жените са по-малко.
От известно време набираме хора, тъй като дойде време за разширяване на екипа. Но с това дойде и проблема!
Преди 2 месеца взехме човек, който е от конкурентна фирма /да уточня - той беше напуснал и се яви на интервю/. Босовете също дойдоха и присъстваха на подбора. Харесаха точно него!!! Но той реши извън работната среда да се среща с шефовете и да се пазари за заплащане без да се е доказал. Както и да е - беше назначен , дори на по-високо възнаграждение от моето, въпреки че ми е подчинен и все още е така. И до днес няма резултати.
Преди няколко дена шефовете бяха в нашият офис и младежът издебна момент, когато аз съм извън базата и е провел разговор, в който е бил насочен срещу мен. Т.е. целият персонал е ходил при него и се е жалвал, че съм взискателна и перфектна и че съм искала за всяка стъпка обяснение. Било им е трудно да работят и причината е в мен. От разговора който последва разбрах, че шефовете се застъпват за него.
Успях да проведа разговор с част от персонала, с всеки индивидуално и се оказва че никой не е разговарял с него. Дори поискаха да го извикам и пред тях да каже какъв е проблема. Не го направих, защото имам доверие на персонала си.
Аз съм човек с много задължения, поемам много отговорности, обичам проблемите да се изяснява на момента и да се говори директно.
В момента съм вземам решение дали да остана на тази позиция, т.е. аз вече не съм благодарение на този господин. Размислям дали да не напусна фирмата.
Моля Ви дайте ми съвет!
Предварително благодаря!
[/b]
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта