Обучения по мениджмънт

Управление на човешките ресурси, лидерство, ръководство, авторитет.

Обучения по мениджмънт

Мнениеот stakeva » 23 Мар 2007, 11:19

Предлагам ви да разгледате професионалните програми по мениджмънт на Open University, които се предлагат в България от Училище по мениджмънт - Нов Български университет. Програмите са две:
1/ Професионален сертификат по мениджмънт - дава цялостна професионална подготовка на мениджърите във всички основни области, в които трябва да бъде компетентен специалистът по управление: общ мениджмънт, маркетинг, финансов и информационен мениджмънт, управление на качеството. Представя ключовите идеи, техники и компетенции, потребни на професионалния мениджър да управлява ефективно организация в конкурентната среда на 21 век.
И е подходяща за:
- служители в чужди фирми или компании със смесено участие, собственици на малък и среден бизнес;
- “новаци” в мениджмънта или практици с опит в друга област и желаещи да повишат квалификацията си до европейските управленски стандарти;
- мениджъри, които се стремят да управляват ефективно, усъвършенствайки своите знания, умения и техники в съответствие със стандартите на добрата практика.
2/ Програмата Корпоративен мениджмънт - се фокусира върху управление на екипи, отдели и проекти. Разработена е на базата на съвременните теории за мениджмънта, като дава цялостен и интегриран поглед към многообразието на подходите и практиките за управление в началото на ХХІ век.
И е подходяща за:
- мениджъри на средна и по-висока управленска длъжност;
-собственици на фирма;
- управляващи екипи, отдели, проекти в голяма компания;
-мениджъри, стремящи се към управленска кариера.
Разгледайте подробната информация и на сайта: www.nbu.bg/um и съм сигурна, че няма да съжалявате.
stakeva
Нов
Нов
 
Мнения: 5
Регистриран на: 23 Мар 2007, 11:11


Назад към Аз съм ръководител

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гостаcron