Колежките и тяхното облекло

Стил, облекло, гардероб.

Колежките и тяхното облекло

Мнениеот mi_9 » 18 Май 2007, 12:45

Извинявайте, че повдигам тази тема, но мисля че тя пряко касае бизнесоблеклото.
Вчера огледах как са облечени моите колежки. Те са на възраст от 22 до 45 години. Половината от тях наистина носят някакви "бизнесоблекла", но другата половина... :---: Например, една колежка като се е навела, задника й /прощавайте/ лъсна пред погледите на присъстващите в стаята. :---: Днес една кокона се яви облечена в стил "поп-фолк". :---: А още при нас има някаква мода да се боядисва косата в шарки. :---: С една дума - лудница. А при все това аз работя уж на сериозно място.

И при вас ли стават такива смехотии?
:?:
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Турист » 19 Май 2007, 11:05

При мен си имат и работно облекло и пак има такова разнообразие .А за показването на части от тялото не искам да говоря въобще.
Не се тревожи от неуспеха. Тревожи се за шансовете , които ще пропускаш , ако поне не опитваш.
Турист
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот Luminosa » 10 Фев 2008, 01:26

В моята работа почти си нямаме подобни "образи". Но пък средната възраст на служителите е над 45 години, може би това го обяснява. За статистиката аз спадам към най-младите, които общо може би сме около 1%. :D :lol:

Интересно ми е...бихте ли си позволили да направите забележка на такава ваша колежка?! Питам, защото се сещам, че моят Баш шеф беше направил преди време забележка на моята началничка. Той на 65 години, тя на 45. Тя си го метна зад гърба и си продължи в същия дух. :roll:
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот Ilijana » 10 Фев 2008, 01:33

Точно днес мислих за една позната. Жената е на възраст ... към 55-60 години, сигурно /по-точно не бих могла да определя/. Лично аз бих искала на нейните години да изглеждам така, както тя изглежда в момента. Облеклото й е хем модерно, хем не я прави смешна, винаги е с хубава прическа и грим. Жената успява да изглежда много добре поддържана, при все това никак не е смешна, а дори елегантна. И е началник. :shock:
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Luminosa » 10 Фев 2008, 01:42

Все едно говориш за майка ми. :o Само, дето е по-млада... Дай Боже и аз да изглеждам като нея, на нейните години.
От такива хора можем само да се учим...толкова рядко се срещат. :(
"Перлите се срещат само на такива места като този форум!" - Кака Мара
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Назад към Бизнес-стил