Страница 1 от 1

Колежките и тяхното облекло

МнениеПубликувано: 18 Май 2007, 12:45
от mi_9
Извинявайте, че повдигам тази тема, но мисля че тя пряко касае бизнесоблеклото.
Вчера огледах как са облечени моите колежки. Те са на възраст от 22 до 45 години. Половината от тях наистина носят някакви "бизнесоблекла", но другата половина... :---: Например, една колежка като се е навела, задника й /прощавайте/ лъсна пред погледите на присъстващите в стаята. :---: Днес една кокона се яви облечена в стил "поп-фолк". :---: А още при нас има някаква мода да се боядисва косата в шарки. :---: С една дума - лудница. А при все това аз работя уж на сериозно място.

И при вас ли стават такива смехотии?
:?:

МнениеПубликувано: 19 Май 2007, 11:05
от Турист
При мен си имат и работно облекло и пак има такова разнообразие .А за показването на части от тялото не искам да говоря въобще.

МнениеПубликувано: 10 Фев 2008, 01:26
от Luminosa
В моята работа почти си нямаме подобни "образи". Но пък средната възраст на служителите е над 45 години, може би това го обяснява. За статистиката аз спадам към най-младите, които общо може би сме около 1%. :D :lol:

Интересно ми е...бихте ли си позволили да направите забележка на такава ваша колежка?! Питам, защото се сещам, че моят Баш шеф беше направил преди време забележка на моята началничка. Той на 65 години, тя на 45. Тя си го метна зад гърба и си продължи в същия дух. :roll:

МнениеПубликувано: 10 Фев 2008, 01:33
от Ilijana
Точно днес мислих за една позната. Жената е на възраст ... към 55-60 години, сигурно /по-точно не бих могла да определя/. Лично аз бих искала на нейните години да изглеждам така, както тя изглежда в момента. Облеклото й е хем модерно, хем не я прави смешна, винаги е с хубава прическа и грим. Жената успява да изглежда много добре поддържана, при все това никак не е смешна, а дори елегантна. И е началник. :shock:

МнениеПубликувано: 10 Фев 2008, 01:42
от Luminosa
Все едно говориш за майка ми. :o Само, дето е по-млада... Дай Боже и аз да изглеждам като нея, на нейните години.
От такива хора можем само да се учим...толкова рядко се срещат. :(