Зимно официално облекло

Стил, облекло, гардероб.

Мнениеот Skarlet » 01 Фев 2009, 15:22

Не, Ilijana, не се сърдя! Искам честното Ви мнение, все пак Вие всички сте ми потенциални клиенти и Вие трябва да се чувствате добре в хотела! Точно за това питам, как би ви допаднало да е облечено "лицето" на хотела! :)

За цвета си права - трябва да е нещо по свежо! Приемам забележката!
За деколтето - стига деее, къде го видя това голямо деколте на снимката? Пък може да не е точно същия модел, може да е с копченца и да има възможност за избор на дълбочината на деколтето! :wink: Другото, което мислехме е, че можем да сложим едно елегантно копринено шалче.... :roll:

Определено ще е с пола. Заедно го решихме. Просто климатиците ни не смогват лятото и е адска жега. Момичетата сами си поискаха да са с поли. Тук ще се съобразя!

Абе като цяло целта е да изгорим гадинте комунистически униформи, които са в момента! :twisted: Неудобни, ужасни цветове, по-скоро отиват на 60 годишна баба! :wink:

Не съм се спряла, твърдо на нещо конкретно и затова ви искам и мнението! :D

п.с.
Нали имаш хотел...

Тц, не е мой хотела, де да беше... :(
Аватар
Skarlet
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 01 Фев 2009, 15:28

ИзображениеИзображениеИзображение

Това са реално съществуващите униформи, които съм намерила с търсачката - тук. Не бих казала, че те мноооого ми допадат, само исках да покажа, че цветовете могат да бъдат най-различни.
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот Ilijana » 01 Фев 2009, 15:33

Skarlet написа:Другото, което мислехме е, че можем да сложим едно елегантно копринено шалче....
+100
Skarlet написа:Определено ще е с пола.
+1000

Струва ми се, че е удобно да имате "стандартен" комплект --> сако+пола+рокля, а служителите да могат по своя избор да слагат блузи и фанелки в определен от вас цвят. Така и на тях ще е по-удобно, и униформата ще бъде спазена.

Skarlet написа:Тц, не е мой хотела, де да беше... :(
Знам това, но ти го пожелавам! :D
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Предишна

Назад към Бизнес-стил