Бижута с кристали Сваровски?

Стил, облекло, гардероб.

Бижута с кристали Сваровски?

Мнениеот ganchev » 19 Юни 2018, 14:31

Здравейте,
Една колежка в офиса има рожден ден и решихме да им вземем бижута с кристали Сваровски. Отговорността да се намери магазин беше делегирана на мен… :shock: Нищо не разбирам, но така се случи. Поради тази причина търся някои компетентен в областта да ме насочи към физически магазин в София или някакъв онлайн магазин. От мен се изисква само да намеря официален вносител на Swarovski за България, а избора на самото бижу ще бъде на колежките :D
Благодаря предварително!
Аватар
ganchev
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Бижута с кристали Сваровски?

Мнениеот stambolieva » 21 Юни 2018, 12:09

Привет,
Нещо да не си сгафил, че теб са те нарочили… шегата настрана… Аз съм си купувала няколко пъти бижута с кристали Сваровски от https://crystalzoneshop.com/ и винаги съм била много доволна от качеството на бижутата. Имат много голям избор на обеци, колиета, пръстени, гривни, комплекти и т.н. Мисля, че са официален представител на Swarovski за България, защото предлагат и сертификати за автентичност, които могат да се проверят в официалния сайт на Swarovski, а най-хубавото е, че имат магазин в София на бул. Симеоновско Шосе 9. Пращаш колежките там да избират и си решаваш проблема 8)
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот ganchev » 09 Юли 2018, 12:06

Благодаря за препоръката! Като цяло не съм много сигурен, защо аз бях „избраният“, но… :? Пращам ги директно там и да се оправят, дано успеят да харесат някакво бижу и повече да не ме занимават с подаръци…
Аватар
ganchev
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот siyana » 13 Фев 2019, 11:24

Закъснял отговор, но пък знае ли човек - може да се наложи отново да пазарувате бижута със Swarowski
Много евтини бижута предлагат магазини Гранат - колиета, пръстени и не само
siyana
Нов
Нов

Мнениеот vvsmvrati » 12 Мар 2019, 09:04

siyana написа:Закъснял отговор, но пък знае ли човек - може да се наложи отново да пазарувате бижута със Swarowski
Много евтини бижута предлагат магазини Гранат - колиета, пръстени и не само

Благодаря това е много добро!
vvsmvrati
Нов
Нов

Назад към Бизнес-стил