Макси мода?

Стил, облекло, гардероб.

Макси мода?

Мнениеот stambolieva » 21 Мар 2019, 12:08

Здравейте,

Тази зима нещо ми стана и качих много килограми и за мой ужас установих, че пролетно / летните ми дрехи не ми стават… Всяка зима качвам по няколко килограма, които после ги свалям, но тази килограмите са повечко. Поради тази причина ми трябват някакви макси дрехи, защото няма какво да ми стане. Започвам диета и се надявам за няколко месеца да се сваля повечето излишни кг., но до тогава трябва нещо да нося. Затова я мразя този зимен сезон и заседналия начин на живот, който предразполага към трупане на излишна маса :D Можете ли да ми препоръчате някакъв магазин, където се предлага макси мода в София, може и онлайн. Искам обаче нещата да са качествени и да са произведени от висококачествени и естествени материи. Не желая някакви полиестери, от които да се вмирисвам и запотявам още повече. Ще съм ви благодарна, ако споделите от къде си купувате дрехи в големи размери.

Благодаря ви предварително :)
Аватар
stambolieva
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Макси мода?

Мнениеот elivanova » 26 Мар 2019, 16:22

Зимата е много гаден сезон с цялото това ядене и заседнал начин на живот се качват много килограми. Аз от доста години съм с наднормени килограми и знам какво предизвикателство е да се намерят подходящи дрехи с големи размери. В София има доста магазини, от където можеш да си купиш макси дрехи. Аз от известно време си пазарувам онлайн от един бутик за макси мода - https://montecervinobg.com/. Нещата са много качествените и са произведени в Италия. Често ми се случва да не си оцеля номера, но веднага връщам поръчката и ми я заменят с правилния. В началото ме беше страх да си пазарувам онлайн, защото не знаех дали ще мога да си улуча размера, но вече е много лесно да се замени и нямам подобен страх. Иначе, ако търсиш магазин може би най-доброто съотношение на цена качество е в HM. Като цяло не е лесно да си макси дама, защото няма голям избор на тоалети. Нещо традиционната мода много ни подценява…
elivanova
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Назад към Бизнес-стил