Официални дрехи

Стил, облекло, гардероб.

Официални дрехи

Мнениеот dimiterpetrov85 » 12 Мар 2021, 11:53

Здравейте, започвам нова работа и ще ми трябват по-официални дрехи, но всичко ми се струва много скъпо, особено в тези времена на криза. Можете ли да ме посъветвате къде да проверя за нещо по-изгодно?
dimiterpetrov85
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Официални дрехи

Мнениеот peterivanov14 » 13 Мар 2021, 09:44

Здравей, аз съм си купувал официални мъжки дрехи от Мания, да вярно втора ръка се водят, но са супер запазени, а някой са си направо с етикетите.
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот dimiterpetrov85 » 20 Мар 2021, 19:26

Мерси не се бях сещал за секънд хенд или аутлет.
dimiterpetrov85
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот nikolay_1996 » 31 Юли 2021, 19:00

Здравейте,

Силно препоръчвам марката LAZARINI. Брандът е български и може да откриете наистина високо качество на приемливи цени. Доволен съм от дрехите и по-конкретно от техните мъжки палта. Може да разгледате тук: https://lazarini.eu/category/palta
nikolay_1996
Нов
Нов

Мнениеот hideboom » 11 Авг 2021, 10:34

Модни тенденции и новини за плажната мода на лято 2021
В тази статия ще поговорим за това, какво ни е приготвила плажната мода през 2021 – какъв бански ще е уместно да си купим, в каква рокля или туника да сме край морето, в каква чанта е най-добре да сложим плажните принадлежности. И още – стилни обувки за морския бряг, парео, шапка и аксесоари за завършен плажен образ.

Да започнем от банските в две части. Разнообразието за идващото лято е просто потресаващо. А това помага да се експериментира с визията. Да изберете супер изрязан секси бански или цял, строг модел. На модните подиуми се акцентира върху следните видове бански костюми:

-S-образни, силно изрязани бикини;

-модели с класически чашки;

-корсаж в стил ретро, без презрамки;

-бански бандо;

-модели с висока линия на талията, били на пика на популярност през 30-те години, удължаващи визуално краката;

-танкини с дълъг потник.
Oще тук
hideboom
Активен кариерист
Активен кариерист

Назад към Бизнес-стил