Идеи

Стил, облекло, гардероб.

Идеи

Мнениеот diyanakoleva73 » 17 Окт 2021, 20:54

Привет, приятели! Забелязвам, че в последно време съм се занимарила и искам да се вкарам във вид. Преди обръщах повече внимание на външноста си, но от многото работа тотално съм се забравила. Някакви бързи идеи как да изпъкна малко повече, че не ми е особено комфортно така. :|
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Идеи

Мнениеот elitsavladimirova46 » 21 Окт 2021, 11:16

Здравей, миличка! Според мен си изпаднала малко в депресия. Аз лично имам подобни моменти и много бързо си решавам този проблем като направя един хубав шопинг. Когато една жена се види в хубави и нови дрехи веднага му се връща самочувствието. Бих ти препоръчала да си вземеш някоя друга дрешка и веднага ще ти се подобри усещането. Човек трябва да разнообразява. Ако се чудиш откъде бих ти препоръчала да разгледаш аутлет дамски дрехи от Mania.bg. Това е предпочитан магазин за мен поради факта, че продават маркови дрехи както нови и така и втора употреба и редовно имат промоции. Откривала съм страхотни предложения и съм много щастлива, когато улуча някоя дрешка, която ми стои добре.
elitsavladimirova46
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Идеи

Мнениеот diyanakoleva73 » 24 Окт 2021, 17:38

Сигурно си права и наистина съм изпаднала малко в депресия. Ще послушам твоя съвет и следващя уикенд ще се отдам на шопингче. Така или иначе имам малко спестени пари. Защо не ги похарча за себе си. Открих страхотни предложения в Мания. Ще се отбия до магазините им следващата събота и неделя.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Бизнес-стил