Красива усмивка

Грижи за тялото. Спорт и здраве. Добър тонус за добра кариера.

Красива усмивка

Мнениеот boyanova92 » 18 Май 2021, 15:23

Здравейте,

Пиша тук, защото мисля, че ще можете дами помогнете със съвет. Започвам нова работа от следващия месец, но това, което ме притеснява, е че за разлика от досегашната ми работа в офис и зад бюро, ще трябва да общувам главно с хора физически в магазин. Имам криви зъби и това винаги ме е комплексирало, затова и досега избягвах директната комуникация с хора и избирах позиции, които са с възможно по-малки личен контакт. Въпросът ми е дали можете да ми препоръчате някой дентален център, в който да ми помогнат? Досега финансовата част ме е ограничавала, но новата позиция ми дава свобода в това отношение и нова усмивка е първото, което искам да си подаря. Става дума за София. Благодаря ви предварително за предложенията.
boyanova92
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Re: Красива усмивка

Мнениеот katy88 » 20 Май 2021, 10:50

здравейте, не става много ясно от въпроса ви, но предпологам, че се интересувате от брекети. Аз лично не съм носила, но моята най-добра приятелка носи вече около година. Те са най-добрият начин за изправяне на криви зъби. Прочетох, че ще работите в магазин и ще общувате доста с хора. Моята приятелка също общува с много хора всеки ден и затова й предложиха естетични брекети, които се набиват по-малко на очи, защото са с цвета на самите зъби. Тя самата доста проучваше преди да се спре на ортодонт. Ходи при няколко, които й бяха препоръчани от познати, но нещо не се получиха нещата и накрая зъболекарката й препоръча https://virtue-dentalcenter.com/ Успех!
katy88
Напреднал кариерист
Напреднал кариерист

Мнениеот inageorgieva72 » 10 Фев 2023, 09:07

Здравей! Хубаво е да си направиш зъбите. Хубавата усмивка отваря много пътища! Хубав ден.
inageorgieva72
Нов
Нов

Мнениеот georgitrifonov » 10 Фев 2023, 16:04

Аз съм съгласен с Ина. За да изгледаш добре и да е приятно на събеседника ти според мен зъбите трябва да бели и наредени правилно.
georgitrifonov
Нов
Нов

Назад към Грижи