Във форма

Грижи за тялото. Спорт и здраве. Добър тонус за добра кариера.

Във форма

Мнениеот peterivanov14 » 13 Сеп 2021, 14:12

Здравейте, работя офис работа и от доста време се надуъхвам да започна да тренирам. Нито съм дебел, но нито и в добра фисическа форма. Като цяло слаб, но изчистен и се чуствам крайно некомфортно до по-едри мъже. Бихте ли ми дали съвети и препоръки свързани с тренировките и храненето.
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Re: Във форма

Мнениеот dimiterpetrov85 » 15 Сеп 2021, 09:30

Привет, съгласен съм, че външния вид и най-вече да си едър вкарва респект в околните. Моите препоръки към теб са да започнеш да планираш вниманетлно храненията си. Повече хранения, но с нормално количество храна, а не да се пръскаш наведнъж и да нямаш апетит целия ден. Важното е да си в калориен плюс в края на деня. Можеш да вкараш и хранителни добавки. Аз лично пазарувам от fitnesdobavki.net и съм изключително доволен от предлаганите от тях продукти. Цените им са добри и имат всички добавки изложени в сайта налични. За начало заложи на протеин, амино и креатин. По-напред можеш да вкараш и повече суплименти. За тренировките прави повече повторения и поне 5 пъти седмично тренирай.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: Във форма

Мнениеот peterivanov14 » 16 Сеп 2021, 11:00

Абсолютно съм съгласен със теб. Ще взема под внимание всички твои препоръки и ще се вкарам във форма. Благодаря за отделеното време да споделиш своя опит. Разгледах предложения сайт за добавки и ми хареса колко е удобен и подреден. Вече си харесах няколко добавки за покачване на маса. :mrgreen:
peterivanov14
Баш кариериста
Баш кариериста

Назад към Грижи