Страница 1 от 1

Мъж в командировка

МнениеПубликувано: 22 Сеп 2021, 21:53
от diyanakoleva73
Здравейте, мъжът ми често пътува в командировка. Трудно ми е с липсата му и някак искам да опитам нещо ново. Чудя се за вибратор, но не знам кои са качествени и на какво да заложа. Можете ли да ми предложите нещо?

Re: Мъж в командировка

МнениеПубликувано: 24 Сеп 2021, 08:04
от elitsavladimirova46
Здравей миличка! До болка ми е познато това с командировките. И аз като теб се ориентирах към вибраторите преди много време да запълня липсата му защото все пак си имаме и ние нужди, а не искам да му изневерявам. Моите вибратори са от cleopatrabg като имам няколко от там. Любимият ми и най-често, който използвам е waves of pleasure, много качествен и голям. Специално за него е изработен с вени и всичко като тук виждам максимална прилика и усет до истински член, което много ми харесва. Въпрос на вкус вече какво харесваш ти и би си избрала. Имат богата гама от продукти, които са много качествени и най-вече държат на дискретността, ако желаеш да си поръчаш нещо.

Re: Мъж в командировка

МнениеПубликувано: 26 Сеп 2021, 20:51
от diyanakoleva73
Благодаря за разбирането мила, наистина е много трудно и май това е единствения начин да получа малко удоволствие. Останах много впечталена от сайта на клеопатра. Продават наистина хубави играчки. Спрях се на този вибратор, който ми препоръча и малко ме е срам на споделя, но наистина беше уникално. :oops: