детска стая за близнаци

Грижи за тялото. Спорт и здраве. Добър тонус за добра кариера.

детска стая за близнаци

Мнениеот diyanakoleva73 » 12 Мар 2022, 14:24

Здравейте, пише Ви една недоспала майка на близнаци (3г) :D Вече са ми големи момчетата и от скоро са отделени да спят в тяхната си стая,но още са в бебешките кошари. Детската стая е мястото,където най-много прекарват време в игри и занимания. Иска ми се като махнем кошарите да запазим пространството за игра, но да имат едни нови,удобни легла,който да не заемат много място,Гледам на два етажа,но не ми се вижда ок за тях, едни коли,легла на батман,идва ми прекалено .......Мислех по поръчка да правим,обаче пак не се навивам,като сложим и матраците, идва ми доста като пари.
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: детска стая за близнаци

Мнениеот dimiterpetrov85 » 12 Мар 2022, 21:33

Здравейте Дияна, аз съм недоспал татко от 5 г :D, но адски щастлив и горд.За стаята на нашата принцеса взехме легло сандвич, не за друго ама имаме братовчедка (кака) и двете много се търсят. Играят и почти всеки уикенд каката остава вкъщи с приспиване и става голям купон. Определено сме доволни от този избор и се чувстваме спокойни да ги оставяме да спят двете,намираме ги гушнати. Матраците към леглото са с много добро качество, харесахме и етажерката към леглото, функционално и добре измислено е като цяло леглото.Малката си е наредила любимите книжки и си четем преди сън.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Грижи