работата от вкъщи и обездвижване

Грижи за тялото. Спорт и здраве. Добър тонус за добра кариера.

работата от вкъщи и обездвижване

Мнениеот diyanakoleva73 » 11 Окт 2023, 13:30

Здравейте! Всеки си мисли колко е хубаво да работиш от вкъщи пред компютъра. В същата самозаблуда живеех и аз, исках да работя по този начин и го постигнах, но започвам да си давам сметка, че това доведе до ужасното ми обездвижване. Сега се чудя как да повдигна тонуса си отново, да се раздвижвам всеки ден правейки някакви упражнения. Тренировките у дома ще са най-удачния вариант за мен, но се чудя дали ще ми бъдат достатъчни и дали наистина ще тренирам всеки ден или да започна посещение на фитнес зала?
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: работата от вкъщи и обездвижване

Мнениеот dimiterpetrov85 » 13 Окт 2023, 13:25

Привет! Да, определено удобството да работиш от вкъщи си има и своите минуси, особено за физическото състояние на тялото ни. Аз пък мисля че най-удачния вариант за теб е да посещаваш фитнес. Така ще си осигуриш движение и до самия фитнес, тренировката, а след това и пътя до вкъщи. Разбира се, още по-голям плюс е че ще можеш да правиш доста повече различни фитнес упражнения и да раздвижваш различни части от тялото си.
dimiterpetrov85
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Re: работата от вкъщи и обездвижване

Мнениеот diyanakoleva73 » 22 Окт 2023, 13:09

хмм да виж не се бях замисляла за това че ако предпочета финтеса ще имам една сигурна разходка до там и обратно, което означава още движение за мен. Благодаря ти!
diyanakoleva73
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Назад към Грижи