Как почивате след работата?

Място за релакс на кариеристи. Нама ограничения за темите. Всичко, което искате да обсъдите.

Как почивате след работата?

Мнениеот mi_9 » 03 Май 2007, 14:55

Аз лично нямам време за нищо освен да ям и да спя. Активната почивка не е за човек, който работи яко по цял ден и цяла нощ. :evil:
Който не работи - няма да яде. (от автора)
Аватар
mi_9
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Ilijana » 03 Май 2007, 15:13

Аз лично не мога да се откъсна от работата си дори и вкъщи. Разбирам, че това не е нормално, но нищо не мога да направя. Моята работа е моето спасение от себе си! :uu:
А иначе - обичам да пазарувам, да чета "леки" списания, да се разхождам с детето си и да се заяждам с околните. :D
Да направиш кариера е начинът да си намериш хубаво местенце под слънцето!
Тук виреят фенове на Портал кариерист във Facebook >>
Аватар
Ilijana
Експерт кариерист
Експерт кариерист

Мнениеот zubeid » 03 Май 2007, 23:54

Малко спорт, малко приятели, малко интернет и мнооооооооооооого сън. :wink:
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот Турист » 09 Май 2007, 22:13

Едно малко компа ,или преди да се прибера с някой разходка после сядаме някъде .или пък се обаждам на няколко човека и на домашно.това е май
Не се тревожи от неуспеха. Тревожи се за шансовете , които ще пропускаш , ако поне не опитваш.
Турист
Активен кариерист
Активен кариерист

Мнениеот Кака Мара » 10 Май 2007, 00:16

Направо ви завиждам - Вие имате време за почивка! :cry: На мене ми се налага да работа 25 часа в денонощието. Само едно нещо успокоява - по-голямата част от работата си я върша с удоволствие.
А иначе, през 26-тия свободен час в денонощието се опитвам да чета, да отделям време за семейството, малко да спортувам и да спомням с носталгия за времето, когато можах да отделям ЦЕЛИ 1-2 часа за да бордирам, шия и да извършвам други "женски" работи.
Никога не е късно да направите кариера!
www.karierist.com
Аватар
Кака Мара
Модератор
Модератор

Мнениеот Luminosa » 12 Май 2007, 15:41

За съжаление до края на август месец няма да имам възможност за каквато и да е почивка. Работата ми е такава, че голямото напрежение е точно в периода април-август. След това обаче ще имам време и за почивка, и да запиша последното ниво по английски, което така дълго планувам. Тогава може би ще имам по-подходящ отговор!
И като заговорихме за почивка ... ще ида да си полегна, че вече не ми се събират дори 4-5 часа на денонощие. :(
Аватар
Luminosa
Модератор
Модератор

Мнениеот zubeid » 14 Май 2007, 12:25

Аз вчера играх тенис и сега не мога нито да стана, нито да седна. :?
Аз съм кариерист! И не ми е срам да го призная.
Аватар
zubeid
Баш кариериста
Баш кариериста

Мнениеот karierist » 22 Май 2007, 02:37

Няма смисъл да почиваме след работа, когато можем да почиваме по време на работния процес. :D

Бюро помага за отслабване
В клиниката "Мейо" в Рочестър, Минесота, е изобретено чудотворно бюро, предаде Ройтерс. То е вертикално и е оборудвано над тренажор "бягаща пътечка". 15 души с наднормено тегло са били убедени да го изпробват.
Оказало се е, че бюрото-тренажор топи калории. Ако работи на него всеки ден в продължение на една година, затлъстял служител може да свали до 30 кг от теглото си, твърдят Джеймс Ливайн и Дженифър Милър в сп. "British Journal of Sports Medicine".
Техните изследвания показали, че доброволците, които са имали наднормено тегло, изгарят 100 калории повече на час, когато работят, ходейки бавно (със скорост 1,6 км/ч.), отколкото като работят седнали.
Ако затлъстели служители прекарват 2-3 часа от работния си ден, ходещи пред компютъра, вместо седнали на стол пред него, ще могат да отслабнат с 20-30 кг годишно. Изследователите са казали, че бюрото-чудо струва около 1600 щатски долара.
http://www.karierist.com/news/2007/zs_0063.htm
Аватар
karierist
Site Admin
Site Admin

Назад към Релакс. Почини от работата!